Olanca

t. Olanca

s. 2019

KWPN

sk. 174 cm

ktk II palk. 38 p.

Daily Diamond – Santano – Darwin

Lola on kookas ja ystävällinen tamma, jolla on elastiset liikkeet ja aktiivinen ja nopea taka­jalka. Lola on luonteeltaan järkevä, mutta siinä on silti kilpa­hevoselle tarvittavaa reaktiivisuutta.

Isä on 2012 syntynyt useampiin eurooppalaisiin kantakirjoihin hyväksytty westfalenori Daily Diamond. Ori on kilpaillut IIB tasolla. Ii. Daily Deal on kilpaillut kv gp-tasolla ja viime vuodet nuoren ratsastajan kanssa kv IIA tasolla saavuttaen sillä tasolla voittoja ja sijoituksia.

Emä Cilanca on jättänyt IIA tasolla kilpailleen hevosen Knock Out. Emänemä Jolanca on jättanyt gp-tasolla kilpailleen hevosen Pele, sekä IIA-tasolla kilpailleet hevoset Odin ja Watch Me. Emänemä on lisäksi emänemänä gp-tasolla kilpaileelle hevosella Ushi ja IIA tasolla kilpailleelle hevoselle Justus Valk. Emänemänemä Bianca on jättänyt IIA tasolla kilpailleen hevosen Hendrik ja on lisäksi emänemänä jo emänemänemänä useille IIA-Pikkukierros tasolla kilpailleille hevosille kuten Donna-D, Evento D, Fernando-D, Jillz, Lianne D, Bianco D ja vaikealla tasolla kilpailleile hevosille Duvel, Eclipse T, Iris, I-Catcher.

Emänisä on kwpn hyväksytty ori Santano. Eii. on Sandro Hit. Eie. P. Siltana van Hof Olympia on jättänyt kv gp-tasolla voittoja sijoituksia saavuttaneen hevosen Sintano van Hof Olympia, ja lisäksi kolme muuta IIA-Inter tasolla kilpaillutta hevosta.